Foto - Screenshot

Još ima bombe u rukama

Čovjek je sa 55 godina pravo 'čudovište': Pogledajte nestvarne udarce Mikea Tysona

Midhat Šljivak

Čuveni Mike Tyson ne prestaje sa treninzima.

Otkako se ponovo posvetio zdravom načinu života Tyson se posvetio žestokom treningu i svakodnevno ih odrađuje u žestookom ritmu.

Legendarni bokser sa 55 godina izgleda zaista odlično i neće biti nikakvo iznenađenje ako ga uskoro ponovo budemo vidjeli u ringu.

Iron Mike svakodnevno trenira. Bombe su još uvijek u njegovim rukama i nema dileme da bi mnogo mlađi bokseri imali ozbiljne probleme da ostanu na nogama prilikom ovih udaraca.

Podsjetimo, Tyson je prošle godine imao meč protiv Royja Jonesa Juniora koji je završen neriješenim rezultatom.

Bio je to egzibicioni meč u kojem je Mike pokazao mnogo više, ali kako nije bilo zvaničnog bodovanja i sudija, pobjednika nije bilo.

Legendarni bokser profesionalnu karijeru je završio 2005. godine sa omjerom od 50 pobjeda šest poraza i dva nevažeća meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.