Ovo se ne viđa svaki dan

Iz Engelske nam stižu najbizarniji dresovi ikada

S. Grebović
Teme:

Engleski niželigaški klub Bedale, predstavio je možda najbizarniji komplet dresova za narednu sezonu u svijetu fudbala svih vremena.

Klub iz Sjevernog Yorkshirea će naredne sezone nastupati u 'prozirnim' dresovima.

Cijena ovog neobičnog kompleta iznosti 80 funti i nema sumnje da će ga kolekcionar pokušati što prije ugrabiti, jer je ovo nešto što se ne viđa baš svaki dan.

Klub Bedale, koji inače vodi bivši menadžer Leeds Uniteda i Sunderlanda Simon Grayson, i prije je imao specifične dresove u kojima je nastupao.

U nekim od prethodnih sezona na dresovima ove ekipe nalazile su se kobasice, dok je na golmanskom dresu bila fotografija, ni manje ni više nego roštilja i šargarepe. 

Heck Food je generalni sponzor kluba pa nije ni čudo što su se na dresovima kluba nalazili detalji hrane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svaki put kad pomislimo da je to to, dobijemo još jednu ideju za novi komplet", rekao je Andreew Kebble, generalni menadžer kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.