Ozvaničena saradnja

Jusup opet na klupi HKK Široki

Samir Mlaćo

HKK Široki ima novog trenera.

Naime, novi - stari trener ovog kluba je Danijel Jusup.

On će na klupi Širokobriježana naslijediti Damira Vujanovića kojem je ugovor istekao.

"Danijel Jusup je novi/stari trener HKK Široki. On će na klupi najtrofejnijiega kluba u BiH zamijeniti Damira Vujanovića kojemu je istekao ugovor.
Ovim putem klub se zahvaljuje Damiru Vujanoviću na svemu.
Jupu posebno pamtimo po osvojenom 10.naslovu Prvaka BiH.
Dobro nam došao Jupe i sretno!", objavili su iz HKK Široki.

Prije par dana HKK Široki je napustio Dario Drežnjak koji je potpisao za KK Zadar.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Bh. klub će dobiti i obeštećenje.

"Nakon deset lijepih godina provedenih u Širokom, došlo je vrijeme za novi izazov u mojoj karijeri. Želim se zahvaliti svim trenerima, suigračima i svakom djelatniku HKK Široki koji mi je pomogao da napredujem i kao igrač i kao čovjek. Posebno hvala navijačima, bez vas moj uspjeh ne bi bio moguć. S obzirom da sam sa Širokim imao toliko lijepih trenutaka i uspomena, teško bi bilo nešto posebno izdvojiti, ali ipak osvajanje i proslava desete titule ostati će zauvijek u mom sjećanju kao jedan od najljepših trenutaka u mojoj karijeri. Na kraju, košarkaški put je nepredvidiv tako da se nadam da ćemo se opet sportski susresti nekom drugom prilikom. Hvala Vam", poručio je Drežnjak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.