Jasmin Kršić ostaje u Prvoj ligi

Bivši golman Željezničara novo pojačanje Gradine iz Srebrenika

Midhat Šljivak

Novi član Prve lige Federacije BiH Gradina iz Srebrenika dobila je danas još jedno pojačanje.

Ugovor sa ambicioznim prvoligašem potpisao je 21-godišnji golman Jasmin Kršić koji u Srebrenik dolazi iz tešanjskog TOŠK-a.

Kršić je prošao omladinsku školu Željezničara, branio je jedno vrijeme i za omladince Sarajeva, a bio je član i prvog tima sarajevskih Plavih.

Ipak, kako nije dobio pravu šansu na Grbavici prošle sezone je pojačao redove TOŠK-a iz Tešnja u čijem dresu je nastupio 27 puta i branio je zaista dobro.

Također, Kršić je bio i član omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, a iz Gradine su nakon njegovog angažmana kratko poručili.

"Dobrodošao u Plavu porodicu, Krša".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Gradina ima velike ambicije u povratničkoj sezoni u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a prvenstvo otvaraju gostujućom utakmicom protiv HNK Tomislav.

Prvu domaću utakmicu tim iz Srebrenika odigrat će protiv Radnika iz Hadžića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.