Sve je dogovoreno

Stojković za kraj karijere pravi sjajan transfer

Samir Mlaćo

Iskusni golman Vladimir Stojković napustit će redove beogradskog Partizana.

Naime, Stojković karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, tačnije timu Al Fayha.

Ovaj klub predvodi Vuk Rašović koji dobro poznaje Stojkovića, a on se već oprostio od bivših saigrača.

Transfer će danas biti ozvaničen, a Stojković je posljednji meč za Partizan odigrao u četvrtak u 2. pretkolu Konfederacijske lige protiv Dunajske Strede.

Stojković je dres Partizana nosio u dva navrata, u periodu od 2010. do 2014. godine, a zatim od 2017. godine do današnjeg transfera.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Branio je i u našoj zemlji, kada je prije 18 godina nosio dres Leotara iz Trebinja. Okušao se i u Engleskoj, Holandiji, Portugalu, Španiji, Grčkoj, Izraelu....

Na zalasku karijere, tačnije u 37. godini sada će ostvariti još jednu kvalitetnu zaradu i tako otići u nogometnu 'penziju'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.