Meč 2. kola Premijer lige

Ko će slaviti u Bijeljini? Poznati sastavi Radnika i Slobode

Endin Čaušević

Drugo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se ovog vikenda, a večeras ga otvaraju Radnik i Sloboda koji se sastaju u Bijeljini.

Radnik nije baš najbolje otvorio sezonu jer su u prvom kolu poraženi na svom terenu od Leotara, te nije tajna da se klub iz Bijeljine nalazi u teškoj situaciji.

S druge strane Sloboda je u prvom kolu uspjela na Tušnju da pobijedi Rudar iz Prijedora sa 1:0, te je sigurno da izabranici Mladena Žižovića žele i večeras do pozitivnog rezultata.

Zbog svega što se dešava u Radniku prethodnih sedmica jasno je da je Sloboda favorit u ovom okršaju, te će Tuzlaci pokušati da s tri boda napuste Bijeljinu.

Radniku je potrebna pobjeda kako bi se ekipi vratilo samopouzdanje, a poraz bi sigurno samo pogoršao već tešku situaciju.

Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini igra se od 19 sati, a treneri oba tima već su saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Aljkanović, Nikić, Sušić, Popara, Ristanović, Gogić, Šarić, Marković, Pantelić, Šubert, Hasukić.

Sloboda: Bukvić, Čivić, A. Beganović, Karišik, Alić, Maksimović, Osmić, Predragović, Balić, Mujagić, Dž. Beganović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.