Jagodić najavio ofanzivu protiv Slobode, jedan od najboljih igrača pod upitnikom

Press pred duel drugog kola Premijer lige BiH

Jagodić najavio ofanzivu protiv Slobode, jedan od najboljih igrača pod upitnikom

H. Zilić

FK Radnik Bijeljina za vikend će dočekati Slobodu u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim iz Bijeljine u ovaj duel ulazi nakon poraza od Leotara rezultatom 0:1, tako da će ekipa biti pod pritiskom pozitivnog rezultata.

Pomenuti meč na današnjoj press konferenciji najavio je trener bijeljinske ekipe Vlado Jagodić.

"Čeka nas tri puta teži zadatak nego protiv Leotara. Sloboda je odlična ekipa. Imaju nekolicinu iskusnih igrača, fino su se pojačali. Što se tiče naše ekipe, nadam se boljoj relaizaciji nego prošlu utakmicu. Mislim da je bila dobra stvar ova prijateljska utakmica između dva redovna kola koju smo dobili sa 6:3. Gledat ću d ačešće imamo prijateljske mečeve utorkom i srijedom", rekao je Jagodić, a zatim se dotakao i igračkog kadra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Velibor Đurić je pod upitnikom, vidjet ćemo još da li će nastupiti, ali igrat ćemo ofanzivno gdje nas sigurno očekuje teška i neizvjesna utakmica. Što se tiče našeg igračkog kadra, završene su probe, tako da imamo sliku rostera za ovu sezonu."

Duel Radnika i Slobode igra se u subotu 24. jula sa početkom u 19 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhz
Ofanzivu ili defanzivu? Hajde sloboda salji ove ublehe u nizi rang
3 0
realista1982
Bit ce gusto bit ce 0-2
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije