Žižović: Očekujem fer i korektnu utakmicu

Meč 2. kola Premijer lige

Žižović: Očekujem fer i korektnu utakmicu

S. Mlaćo
Nakon pobjede nad Rudarom iz Prijedora na otvaranju nove sezone Premijer lige, Slobodu sutra čeka novi ispit.

Rival će biti u Bijeljini Radnik, tim koji je sa klupe ranije vodio trener Slobode Mladen Žižović.

“Što se tiče ove utakmice, idemo Radniku koji je pomalo neočekivano izgubio od Leotara. Po priikazanom to sigurno nisu zaslužili. Ekipa su koja je dosta promijenjena, doveli su dosta dobrih i kvalitetnih igrača. Sigurno je da će tražiti iskupljenje za to prvo kolo. Mi smo u dobrom ambijentu, raspoloženju i svi igrači su spremni“, objašnjava Mladen Žižović, te zaključuje:

“Mi ćemo u svaku utakmicu ići da osvojimo bodove, očekujem fer i korektnu utakmicu i neka pobijedi bolji“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret u Bijeljini igra se od 19 sati.

Glavni sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke, a njegovi pomoćnici su Dženan Milić i Emir Zahiragić, dvojac iz Sarajeva. Četvrti sudija je Luka Bilbija iz Banja Luke.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Leotar dobio Radnika da bi mogo pustit Borcu pa ce sad Radnik dobit Slobodu da to nadoknadi jer Sloboda vec ima bodove od Rudara iz Prijedora. Svi po tri bobe, sretni i zadovoljni :)
4 0
user1623597241
SRETNO NASOOOJ SLOOBODII...SAMOOO NEK VAM JE SINOSNJA UTAKMICA VELEZ BUDE NAPAMETII...ATMOSFERA...SVE NOSI I DONOSIIII
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije