Po dolasku Mostar

Šoše i Dudić prvi održali obećanje i ošišali se na ćelavo

Haris Zilić

Fudbaleri i delegacija Veleža stigli su oko tri sata na mostarski aerodrom nakon velike noći u Atini i trijumfa proitv AEK-a nakon boljeg izvođenja penala.

Plasman Rođenih u treće prektolo UEFA konferencijske lige digao je Mostar na noge. Grad na Neretvi slavi, a navijači su prvi održali obećanje i počelo je masovno šišanje na ćelavo.

Po dolasku iz Grčke i čelnici FK Velež počeli su sa šišanjem.

Prvi se ošišao sportski direktor kluba Džemil Šoše, a nakon njega i trener Feđa Dudić, a to su učinili na aerodromu.

Igrači još čekaju, neki će to uraditi danas, neki u narednim danima, a vidjet ćemo u četvrtak u Švedskoj koji će sve igrači održati obećanje.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Velež je izabcivanje AEK-a ostvario ogroman rezultat, koji je odjeknuo Bosnom i Hercegovinom, ali i regijom.

Čestitke stižu sa svih strana, a Velež sada ima priliku da preko Elfsborga dođe do play offa UEFA konferencijske lige i korak od plasmana u grupne faze novog UEFA-inog takmičenja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.