Trenerica naše džudistkinje poručuje

"Larisa Cerić, naša heroina, ostala je tu, nije promijenila dres..."

Edmir Škorić

Najbolja bh. džudistkinja Larisa Cerić poražena je u drugom kolu na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je poražena od Azerbejdžanke Iryne Kindzerske.

Larisa je u prvom kolu kategorije preko 78 kilograma pobijedila predstavnicu Nikaragve Izayanu Marenco, ali nažalost nije uspjela da pobijedi treću džudistkinju svijeta.

Generalna sekretarka Džudo saveza Bosne i Hercegovine Arijana Jaha bila je u svojstvu trenerice Larise Cerić u Tokiju, a nakon njene eliminacije oglasila se putem Facebooka.

"Larisa Cerić, naša heroina, ostala tu, nije promijenila dres, dala zdravlje i godine za našu nam jednu i jedinu. Larisa Cerić i dalje će ostati tu, neće mijenjati dres i dat će još mnogo za našu nam jednu i jedinu", napisala je Jaha.

U ovoj objavi je očigledno odlučila da 'bocne' sve one koji su pored BiH odlučili da nastupaju za druge zemlje, a takvih je nažalost puno.

"Glavu gore, život ide dalje, ti si naš ponos", dodala je Jaha, uz zahvalnost Larisi za tri svjetske, sedam evropskih, dvije mediteranske i jednu medalju sa Evropskih igara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.