Dobijena bitka s vremenom

Kad ima volje ima i načina: Potpuno "osvježeni" stadion spreman za Premijer ligu BiH!

Admin Čaušević

Nova sezona polako, ali sigurno ulazi u puni zamah pošto se ovog vikenda igraju utakmice trećeg kola. 

Svoju susret treće runde već je odigrao Letoar koji je poražen na Tušnju s minimalnih 1:0 od Slobode. Pobjednika je odlučio Dženis Beganović.

Trebinjci su u svim utakmicama bili gosti, a prvi domaći meč igraju u čevrtom kolu kada na "osvježene" Police stiže Tuzla City.

U Leotaru su proteklih sedmica uložili silne napore da završe neophodne radove na stadionu. Dojam je da su uspjeli u tome.

Postavljeno je oko 4.000 novih stolica, rekonstruisana je i centralna tribina uključujući i press ložu pa će Police zaista "blistati" na premijeri koja je zakazana za sljedeći vikend.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar je na tri gostujuća meča skupio četiri boda što je i više nego prostojan učinak. Pobjeđen je Radnik, s Borcem su odigrali neriješeno dok je stigao poraz od Slobode.

Prvi osvajač Premijer lige je u eliti nakon sedam godina i sigurno je da se trebinjska publika zaželila dobrog fudbala pa je očekivati dobru posjetu na policama protiv Tuzla Cityja koji je odlično ušao u novu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.