Krunić pošteno nakon meča na Tušnju: Nisu nam dopustili ništa

Trener Leotara

Krunić pošteno nakon meča na Tušnju: Nisu nam dopustili ništa

Midhat Šljivak

Leotar je prvi poraz u povratničkoj sezoni u Premijer ligi Bosne i Hercegovine doživio na Tušnju kod Slobode.

Tuzlanski tim je slavio sa 1:0 pogotkom Dženisa Beganovića, ali su gosti iz Trebinja napadački potpuno razočarali.

Trener Branislav Krunić je za Arenu nakon utakmice rekao.

"Danas se utakmica otvorila Slobodi onako kako su htjeli. Bilo je teško igrati nakon gola. Nisu nam dali da se vratimo. Nisu nas previše pritiskali, ali su kontrolisali utakmicu. Zasluženo su pobijedili", rekao je Krunić i dodao je:

"Nadam se da ćemo pred svojim navijačima odigrati jednu ovako kvalitenu utakmicu i pobijediti".

Ekipa Leotara će prvu domaću utakmicu odigrati naredne sedmice, a na Police dolazi Tuzla City.

Oglasi

Žižović obećao večeru ljekaru Slobode: Izvinjavam mu se!

Sloboda je zaista fantastično krenula u novu sezonu, a svakako da i trener Mladen Žižović može biti zadovoljan igrom svog tima.

"Na vrijeme smo postigli gol i kontrolisali utakmicu. Morali smo mnogo bolje rješavati situacije u posljedjih 15 minuta", rekao je Žižović za Arenu nakon meča i dodao je:

"Generalno možemo biti zadovoljni i pobjeda je zaslužena. Pozivam navijače da protiv Širokog podrže ove mlade momke", rekao je Žižović.

U finišu meča sudija Adis Mulahasanović je isključio i jednog člana ljekarskog tima Sobode. Žižović je 'krivac' zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izvinjavam se doktoru koji je 'žrtva' moje reakcije. Mislio sam da je Mujagić teže povrijeđen i poslao sam ga na teren. Dugujem mu večeru", istakao je Žižović.

Sloboda u narednom kolu dočekuje ekipu Širokog Brijega i bit će to dobra šansa za Tuzlake da nastave odličan niz bez poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi