16

Komentari (16)

user1627753368
Stvarno su pojedinci toliko dosadni sa kritikama, a najčešće su polupismeni i guraju u svojim komentarima uvijek neke teorije zavjere i nacionalizam. Kada klub uđe u Premijer ligu ima jednu sezonu da ispuni sve infrastukturne zahtjeve i daje mu se uslovna licenca. Tako je sa svim klubovima koji su ušli ove sezone (Rudar, Leotar, Posušje). U slučaju da ne urade reflektore u tekućoj sezoni, naredne sezone nema licence. p.s. Lakše je lupati gluposti nego čitati i širiti netrepeljivost, nego naučiti nešto i pričati istinu.
elvir_86
A imaju Li ReFlekTorE ??
Rodjeni66
Zato ove godine ispadaju Radnik i Rudar a Leotar je naš"svakako iz Hercegovine neka ga
MethodMan
Obećao Slobodi i jos dva tri kluba, a čeko da ubaci svoje iz RS
Husrefbeg22
polahko a ne polako
Szentharomsvag
Ahahahahahaha... Možda u tvom selu. Pahrdon mohžda u tvohm sehlu. Hahahahahahahaha hvala ti što me nasmija.
Bohemia
2 stadiona u Hercegovini koja je najtopliji dio BiH nemaju reflektore. Bravo savez, bravo Vico
Panta_rei
velezovac
Valjda Mokri Dolac i Police,ta dva stadiona...
jassony
Sta ih nazor dizete, da je sve kako treba ne bi mogli prismrdit PL, gdje su reflektoru na stadionu, to ce vjerovatno svjetlima iz haustora i vanjskim sijalicama iz okolnih kuca osvjetljavat ga za utakmice, al ocito njima ne trebaju al zato Mladosti DK trebaju, smetljari genocidaski kad se dignu sjeme vam se zatrlo
Ado1989Mostar
Mladost je izbacena, jer nije stadion posjedovao reflektore, a ovdje se lijepo vidi da nema reflektora, nit su tribine natkrivene, al morao je vico nekog ubacit, pa daj prvog s reda.
1601834469
Tribine natkrivene? Kakve ti gluposti pises…
CrveniKakanj
Ima li stadion reflektore ?
Tarik_
Szentharomsvag
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti