Zanimljivo poređenje

Torlak nakon poraza Sarajeva: Sabrina vedri i oblači u FKS, a Sebija u zdravstvu...

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su sinoć na svom terenu od Zrinjskog (0:2) u okviru derbija trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Za bordo tim je ovo bila već treći poraz na domaćem terenu u novoj sezoni uključujući i nastup u Evropi što se sigurno nije desilo dugo vremena.

Sarajevo je odigralo veoma lošu utakmicu što su igrači Zrinjskog uspjeli da iskoriste, te su na kraju s tri boda napustili stadion Asem Ferhatović-Hase.

Zrinjski je do prednosti stigao u 25. minuti kada je Tičinović pogodio nakon asistencije Bašića. Samo deset minuta kasnije bilo je sve već jasno.

Bilbija je sjajno petom ostavio loptu za Bašića koji pogađa mrežu Dizdarevića za 2:0 i ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat ove utakmice.

Novi poraz Sarajeva izazvao je veliko nezadovoljstvo navijača na tribinama koji su skandirali "Uprava napolje". Jasno je da nisu zadovoljni rezultatima kluba u posljednje vrijeme i traže promjene.

Na Facebooku se oglasio i nekadašnji defanzivac bordo kluba Sedin Torlak koji je na zanimljiv način odlučio da opiše situaciju u Sarajevu.

"Sabrina vedri i oblači u FKS, a Sebija u zdravstvu. Iskreno ne znam gdje je stanje lošije", napisao je na Facebooku bivši fudbaler Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo se nakon tri odigrana kola nalazi na sedmoj poziciji s tri boda. Bordo klub je doživio poraze na svom terenu od Tuzla Cityja i Zrinjskog, dok su upisali pobjedu na gostovanju u Posušju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.