Konferencijska liga

Poznat sastav Veleža za duel s Elfsborgom

E. Škorić

U 18:45 sati na Boras Areni u Borasu počet će duel Elfsborga i Veleža.

Jedini preostali bh. predstavnik u evropskim takmičenjima pokušat će da priredi još jednu senzaciju, nakon što je u drugom pretkolu Konferencijske lige eliminisao grčki AEK.

Elfsborg je favorit pred svojim navijačima, ali i Velež će se nešto pitati. Rođeni žele izvući što pozitivniji rezultat pred revanš na Grbavici koji je na programu narednog četvrtka.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/178[/poll]

Trener Mostaraca Feđa Dudić imao je priliku da poštedi neke igrače u ponedjeljak protiv Rudar Prijedora. Najveća dilema bio je Samir Radovac, ali je sjajni veznjak ostao na klupi, baš kao i Denis Zvonić, te Brandao, Cvijanović...

Velež u sastavu: Bogdanović, Radović, Zeljković, Isić, Ferreyra, Pršeš, Hasanović, Ovčina, Anđušić, Ćosić, Zajmović.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Za Elfsborg igraju: Ronning , Larsson, Vaisanen, Jarjue, Strand, Gojani, Romer, Holst, Alm, Frick, Okkels.

Inače, pobjednik ovog dvomeča igrat će u play-offu protiv Feyenoorda ili Luzerna, ovisno o pobjedniku tog para.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.