Veležovi navijači prave dobru atmosferu u Borasu, uskoro će krenuti prema stadionu

Veležovi navijači prave dobru atmosferu u Borasu, uskoro će krenuti prema stadionu

E. Škorić

FK Velež svoju evropsku avanturu i jednu lijepu priču nastavlja večeras utakmicom u Švedskoj protiv Elfsborga.

Nakon što su izbacili Coleraine iz Sjeverne Irske, pa onda senzacionalni i grčki AEK, Rođeni će pokušati da naprave malo čudo i protiv Šveđana.

Elfsborg je favorit, makar prema kladionicama, ali tim Veleža nam je već pokazao da može protiv bilo koga da igra.

U Borasu je uveliko počelo okupljenje Veležovih navijača, koji su se domogli ulaznica i večeras će s tribina bodriti svoje ljubimce.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

U pet sati će grupa Veležovih navijača krenuti prema Boras Areni odakle će od 18:45 sati bodriti svoj tim na putu ka novoj senzaciji.

Revanš meč se igra na Grbavici za sedam dana.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
IMA NAS MOSTARACA VISE OD KINEZA.....NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA
6 3
block123
Idemo Rodjeni bez obzira na rezultat , vi ste nas ponos . Rodjen u Mostaru u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi