Foto: SportSport.ba

Spremni za nastavak evropske price

Rođeni istrčali na teren, pozdravljeni aplauzima

E. Škorić

Velež je nedavno, u ponedjeljak, doživio hladan tuš u meču protiv prijedorskog Rudara, no očekujemo da Rođeni večeras budu pravi.

Elfsborg je novi Veležov rival u Evropi. U prvom meču, večeras od 18:45 sati, bh. predstavnik na Boras Areni gostuje jakoj švedskoj ekipi, ali optimizam u redovima mostarskog tima je opravdano prisutan.

Velež će na Boras Areni imati i podršku svojih vjernih navijača, koji su u zavidnom broju došli na stadion da bodre svoje ljubimce.

Po izlasku na teren, igrače Veleža navijači su pozdravili aplauzima.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Trener Feđa Dudić ostavio je Samira Radovca, Denisa Zvonića i Brandaa na klupi, a od prve minute će zaigrati Bogdanović, Radović, Zeljković, Isić, Dario, Pršeš, Hasanović, Ovčina, Anđušić, Ćosić, Zajmović.

Revanš se igra za sedam dana na Grbavici, a u slučaju da prođe dalje, ekipu Veleža čeka duel sa Feyenoordom ili Luzernom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.