Velež igra historijski meč

Ako se po jutru poznaje dan Dolina ćupova će za Elfsborg biti "pakao"

Admin Čaušević

Revanš susret 3. pretkola Konferencijske lige između Veleža i Elfsborga se već sada može okarakterisati kao meč sezone za mostarski klub.

Prva utakmica igrana u Borasu završena je 1:1. Rođeni su tokom veće dijela bili poptuno ravnopravan, a na momente i bolji rival pa se definitivno imaju čemu nadati.

Utakmica odluke o putniku u play-off igrat će se u četvrtak na stadionu Grbavica. Rođeni su i protiv Colerainea i AEK-a pravili spektakl na tribinama, ali nema sumnje da će protiv Šveđana atmosfera biti još uzavrelija.

Ako se po jutru poznaje dan moglo bi se reći da Šveđane u Dolini ćupova čeka pravi pakao. To govori i situacija koju smo zabilježili ispred klupskih prostorija mostarskog kluba.

Naime, od jutarnjih sati počeo se formirati red za prodaju ulaznica. U trenutku pisanja ovog ispred ulaza se nalazilo oko 40-ak navijača koji strpljivo čekaju da kupe vrijedni komadić papira.

Prodaja ulaznica počinje u 12 sati. Red ispred klupskih prostorija će bez dileme biti još duži. Nema dileme da će se za utakmicu u četvrtak tražiti ulaznica više.

Podsjećanja radi, osim u klupskim prostorijama u ulici Adema Buće, ulaznice će mogu nabaviti i u Sarajevu i to u prodajnim mjestima Centrotransa. Već su poznate i cijene ulaznica.

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da danas (ponedjeljak, 09.08.) od 12:00 u prostorijama na adresi Adema Buća 6 počinje prodaja karata za revanš utakmicu 3. pretkola UECL između FK Velež i IF Elfsborg.

Cijene karata su sljedeće:

- Istok 25,00 KM
- Sjever 20,00 KM
- Jug 15,00 KM

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prostorije će biti otvorene do 20h.

Molimo navijače za strpljenje i razumjevanje prilikom kupovine karata kako bi izbjegli prevelike gužve", ranije su poručili iz mostarskog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.