Treće pretkolo Konferencijske lige

Stigli sastavi za meč Velež - Elfsborg

Edmir Škorić

U 20 sati na stadionu Grbavica počet će duel između Veleža i Elfsborga.

Ovi timovi odmjerili su snage prije sedam dana u Švedskoj u Borasu i tada je bilo 1:1. Rođeni su čak i poveli golom Radovića, ali je Elfsborg brzo izjednačio.

Prema viđenom u tih 90 minuta, Velež ima potpuno pravo da se nada plasmanu u play-off, a uz to imat će ogromnu podršku navijača sa tribina stadiona Grbavica.

Feđa Dudić je za ovaj duel odabrao sljedećih 11 igrača: Bogdanović, Ovčina, Isić, Zeljković, Radović, Hasanović, Radovac, Ćosić, Anđušić, Brandao, Zajmović. 

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Za Elfsborg će igrati: Ronning, Strand, Jarjue, Vaisanen, Larsson, Gojani, Holst, Romer, Okkels, Frick, Alm.

Filip Glova iz Slovačke sudi ovaj meč, a asistirat će mu njegovi zemljaci Peter Bednar i Daniel Palacek, dok je četvrti sudija Martin Dohal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.