Ovo je potencijalni datum odigravanja odgođenih utakmica Premijer lige: Sve zavisi od Veleža

Takmičarska komisija uskoro donosi odluku

Ovo je potencijalni datum odigravanja odgođenih utakmica Premijer lige: Sve zavisi od Veleža · Saznajemo

M. Šljivak

Nastupi bh. klubova na evropskoj sceni doveli su odgađanja dvije prvenstvene utakmice u početna četiri kola.

Susreti Zrinjski - Velež i Borac - Tuzla City nisu odigrani u predviđenom terminu, ali bi fudbaleri ovih ekipa veoma brzo mogli na teren.

Kako saznaje SportSport.ba, oba ova meča mogla bi biti odigrana u srijedu 25. augusta, no ova odluka još nije zvanična.

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine još uvijek razmatra određene opcije, ali 25. august je datum koji je za sada najbolje kotira.

Međutim, ako bi mostarski Velež prošao u play off Konferencijske lige utakmica protiv gradskog rivala Zrinjskog bi bila dodatno pomjerena.

Utakmice play offa ovog evropskog takmičenja zakazane su za 19. i 26. august i konačna odluka o terminu utakmice izmeđz Zrinjskog i Veleža zavisit će od večerašnjeg rezultata Rođenih protiv Elfsborga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako bi bi Velež prošao u narednu rundu tražio bi se drugi datum gradskog derbija, dok sa druge strane Borac i Tuzla City nemaju nikakve prepreke da odigraju svoj meč 25. augusta.

Konačna odluka o odigravanju ovih utakmica bit će donijeta u narednim danima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Izbacite gamad vrapcicku. Nek igraju u listici!
4 11
block123
Ništa od derbia , Velež prolazi dalje
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi