Nakon poraza od Bayerna

Šampionsko srce Erlinga Haalanda: Tokom meča je primjetio molbu s tribina, znao je šta uraditi

Admin Čaušević

Mnogi mališani Erlinga Haalanda vide kao fudbalskog super junaka, posebno se to odnosi na dječake koji navijaju za Borussiju Dortmund.

Borussija je u njemačkom Superkupu igrala protiv Bayerna i na kraju je izgubila sa 1:3, a Haaland je odigrao poprilično solidan susret.

Na tribinama se nalazio i dječak koji je držao napis na kojem je pisalo da bi volio dobiti dres od Haalanda za svoj rođendan.

Sjajni norveški napadač je to zapazio tokom utakmice i kada je odsviran posljednjih sudijski zvižduk odlučio je da ispuni želju mališanu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Haaland je preskočio reklame, popeo se na tribinu, prišao dječaku i poklonio mu dres. Dječak je u tom trenutku bio vjerovatno najsretniji na svijetu.

Nema sumnje da je s ovim potezom napadač Žuto-crnih pobrao simpatije mnogih, ne samo navijača Borussije već svih ljubitelja fudbalske igre.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.