Foto: NK Široki Brijeg

Široki dočekuje Rođene na Pecari

Bubalo pred derbi: Velež je uvijek neugodan protivnik

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega u nedjelju na svom terenu igraju derbi 6. kola Premijer lige BiH protiv Veleža.

Široki nakon pet odigranih kola ima sedam bodova i nalazi se na petoj poziciji, dok Velež ima tri boda i utakmicu manje u odnosu na svog rivala.

Na Pecari je danas održana press konferencija pred utakmicu protiv mostarskog kluba na kojoj su govorili pomoćni trener Stanko Bubalo i Marko Jurić.

"Zadovoljstvo je i veliki zalogaj biti članom stručnog stožera prve momčadi. Imamo sjajne mlade igrače, pojačane iskusnim imenima, prava su momčad i pravi profesionalci. Zamolio bih navijače za malo strpljenja, ova momčad ima veliki potencijal i njihovo će vrijeme sigurno doći", poručio je Bubalo.

"Mladim igračima treba vremena. Jure Ivanković i Vlado Hrkać s njima rade sjajan posao i treba im odati poštovanje i pružiti podršku. Većina mladih igrača je naš proizvod i sigurno će u budućnosti doprinositi novim radostima na Pecari", dodao je.

S izrazitim poštovanjem i velikom dozom opreza najavio je gostovanje Rođenih na Pecari.

„Zaslužuju sve čestitke za europski uspjeh ovoga ljeta. Ipak, ozljede i umor kumovali su njihovom lošijem ulasku u prvenstvo, ali ranjeni lav je najopasniji. Velež je uvijek neugodan suparnik na Pecari. Dat ćemo sve za pobjedu, vjerujem u našu kvalitetu“, istaknuo je Bubalo.

Defanzivac Marko Jurić poručio je da se nada da će Široki slaviti u meču protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Obranu igra cijela momčad, svi daju svoj doprinos. Obrana je naiskusniji dio naše momčadi, kompaktni smo i to se vidi. Primili smo samo jedan pogodak i želimo nastaviti tako“, rekao je Jurić i otkrio kako među susjedima nema velikih nepoznanica.

„Zadržali su okosnicu momčadi. Imaju brze igrače i moramo najviše pozornosti obratiti na njihove ulaze u dubinu i udarce izvana. Nadam se kako ćemo na kraju slaviti“, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.