Trener FK Željezničar

Ivković pred Radnik: Moramo utakmicu shvatiti kao da nam je zadnja u životu

Midhat Šljivak

FK Željezničar sutra gostuje u Bijeljini kod Radnika u susretu 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener tima sa Grbavice Tomislav Ivković najavio je ovaj meč i istakao je kako će njegov tim ići učiniti sve da dođe do tri boda.

"Protivnik koji nema previše bodova, ali je pokazao u nekim utakmicama da su vrlo nezgodni. Moramo utakmicu shvatiti kao da nam je zadnja u životu", rekao je Ivković i nastavio je:

"Moramo se ponašati i razmišljati kao naši navijači. To znači da naša ljubav, htijenje i volja za pobjedom bude na nivou navijača. Na taj način svi mi u klubu možemo nešto postići. Ne živi se od jedne pobjede već od kontinuiteta".

Ivković želi da njegov tim ima taj kontinuitet dobrih igara, a ne da se samo u pojedinačnim utakmicama pružaju dobre partije.

"Moramo iz utakmice u utakmicu pokazivati da smo spremni, da možemo dobiti utakmicu i na strani, a ne samo kod kuće. Respektiramo protivnika, ali želimo na sve moguće načine da pobijedimo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/188[/poll]

Željezničar je iz pet odigranih utakmica ove sezone osvojio sedam bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.