Hoće li Amar Osim ostati u FK Željezničar? Predsjednik kluba je dao jasan odgovor

Nazif Hasanbegović potvrdio

Hoće li Amar Osim ostati u FK Željezničar? Predsjednik kluba je dao jasan odgovor

M. Šljivak

Predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović govorio je u SportSport.ba podcastu o Amaru Osimu.

Legendarni trener otišao je sa klupe Plavih u aprilu ove godine, ali je ostao na platnom spisku kluba.

Potvrdio je to i predsjednik FK Željezniča Nazif Hasanbegović u podcastu Moja garaža - moja pravila.

"Amar Osim ima svoje neosporno mjesto u historiji FK Željezničar i to će tako i ostati.On ima ugovor koji u nekim drugim okolnostima ne bi bio takav kakav jeste. Na nama je da taj ugovor poštujemo", rekao je Hasanbegović i dodao je:

"Osim je toliko toga uradio za klub. Napravio je ustupke koliko mu dozvoljava ugovor. Ne može ga poderati. Ne vidim nikakav problem u tome".

Govorio je Hasanbegović i o tome da li će Amar Osim ostati u klubu i da li će se vratiti na neku funkciju. Pogledajte šta je rekao predsjednik FK Željezničar na tu temu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi sa Grbavice su dobro ušli u novu sezonu Premijer lige. Nakon pet odigranih utakmica imaju sedam osvojenih bodova, ali mladi tim ima zaista veliku podršku navijača.

Kompletan podcast sa predsjednikom FK Željezničar pogledajte na linku ispod.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Znaci da danas potpisuje, nikad nebi dozvolili takav ugovor kao što je dobio! Drzi ih Amar u šaci!
7 1
Matic
Kriminalcev sin i poznati kerovodja je sam sebi dao ugovor. Isto kao sto je sam sebi uz pomoc tecica mirsada siljka potpisao sudsku nagodbu po kojoj mu mi-FK ZELJEZNICAR vracamo izmisljeni dug i kamatu. Sada kriminalci zele privatizovati i nas pomocni stadion.
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti