Meč se igra od 22 sata

Barcelona gostuje u Bilbau: Koeman bez promjena u početnom sastavu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Athletic Bilbaa meč drugog kola španske La Lige.

Katalonci su sezonu otvorili pobjedom na svom terenu protiv Real Sociedada sa 4:2, dok je Bilbao u prvom kolu odigrao meč bez golova u gostima protiv Elchea.

Naravno, za Barcelonu je ovo prva sezona bez Lionela Messija koji je otišao u PSG, te mnoge zanima kako će ekipa Ronalda Koemana igrati večeras s obzirom da je ovo za njih tradiconalno teško gostovanje.

Meč na San Mamesu igra se od 22 sata, a oba trenera objavila su početne sastave. Koeman nije mnogo mijenjao u odnosu na meč protiv Sociedada, a najviše se i večeras očekuje od Depayja i Griezmanna.

Barcelona: Neto, Dest, Garcia, Pique, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Braithwaite, Griezmann, Depay.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilbao: Agirrzebala, Lekue, Vivian, Martinez, Balenziaga, Vencedor, Garcia, Berenguer, Muniain, Sancet, Williams.

Od ranije se već zna da Miralem Pjanić neće biti u kombinaciji ni za ovu utakmicu. Također, ni s druge strane nema Kenana Kodre koji ima problema s povredom koljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.