Još uvijek igrač FK Željezničar

Semir Štilić ne dolazi u Tuzla City

Admin Čaušević

Semir Štilić, jedan od najboljih igrača Premijer lige, je ugovorom za FK Željezničar vezan do ljeta 2022. godine.

Štilić je formalno još uvijek igrač Plavih s Grbavice, ali od početka sezone se ne nalazi u protokolu za utakmice zbog nerazriješenih stvari sa klupskom Upravom.

Iskusni ofanzivni vezni je na početku priprema odradio trening s ekipom, nakon čega je ispraznio svoj ormarići u svlačionici i praktično više ne trenira s ostatkom tima.

Proteklih dana Štilić se povezivao sa prelaskom u Tuzla City, međutim od zaista bombastičnog transfera neće biti ništa.

Glavni razlog je prekobrojnost. Na dijelu terena koji pokriva Štilić Husref Musemić već ima nekoliko sjajnih fudbalera i jednostavno 33-godišnji Sarajlija u ovom trenutku nije potreban Tuzla Cityju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Agustin Doffo je u derbiju protiv Zrinjskog pokazao vrhunsku klasu za bh. standarde, Goran Brkić se oporavio od povrede te i on konkuriše za startnu postavu, dok i Mirzad Mehanović također može igrati iza napadača.

Sada već bivši kapiten Željezničara se još dovodi u vezu sa dolaskom u redove drugog tuzlanskog premijerligaša, ekipu Slobode, ali ta opcija je trenutno na dugom štapu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.