I Musemić mora na 'hlađenje'

Tuzla City u narednom kolu dočekuje Rudar Prijedor

I Musemić mora na 'hlađenje'

S. Mlaćo
I Husref Musemić će propustiti meč narednog kola Premijer lige. Tuzla City je sinoć remizirao protiv Zrinjskog u Mostaru, a vidjeli smo dosta uzbuđenja pred kraj.

Posebno 'vruće' je bilo pored klupa, a žuti karton dobio je upravo i Musemić. To je bio njegov treći žuti karton ove sezone i neće voditi ekipu protiv Rudara iz Prijedora.

Na klupi neće biti ni Selver Ahmetović koji je isključen sinoć u Mostaru.

Tuzlake će tako predvoditi prvi pomoćnik Musemića Dženis Ćosić.

Musemić prokomentarisao tenzije

"Igrale su dvije ekipe koje su imale maksimalan broj bodova i očigledno igraju dobro. Istinski derbi. Možda je ovo i realan rezultat, žao mi je što je na kraju došlo do ovih tenzija, mi smo došli da igramo fudbal", rekao je Musemić, nastavivši:

"Evidentno je da smo u drugom poluvremenu pali. Pokušali smo sa izmjenama, neki su odgovorili, neki nisu. Na kraju realan rezultat. Ovo su dvije ekipe koje su u najboljoj formi i trebao je da bude jedan pravi fudbalski spektakl".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Generalno možemo da budemo zadovoljni. Ne možemo na kraju da budemo nezadovoljni s ovim rezultatom".

Podsjećamo da je u samoj završnici došlo do verbalnog obračuna između dvije klupe, a Musemića je domaća publika vrijeđala, na šta je on odgovorio ironičnim aplauzima.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

UM1905ZM
Husref je jedna obicna seljacina,takve psovke koje on govori rijetko gdje mozes cuti,hvata se za ***** gestikulira prema publici ,mase prema publici,pokazuje srednji prst...Trener dobar,kao osoba odron!
7 3
Kremenko
Treba ovaj *****ki kazniti sa 5 utakmica bez gledalaca. Nisu ovo navijači to su hercegovačka gamad!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi