Potpisao jednogodišnji ugovor

Haris Hajdarević novi igrač FK Željezničar! · Zvanično

Midhat Šljivak

Haris Hajdarević novi je igrač FK Željezničar.

Kako je to SportSport.ba i najavio, 22-godišnji fudbaler se priključio timu sa Grbavice i predstavljat će veliko pojačanje za ostatak sezone.

Hajdarević je sa Željezničarom potpisao ugovor na godinu dana, a u klub se vraća nakon nekoliko mjeseci u turskom Bolusporu.

Mladi veznjak je presretan zbog povratka na Grbavicu i to nije krio.

"Naravno da sam presretan zbog povratka u Želju. Ovo je moj klub, plava je moja boja, Grbavica je moj dom i jedva čekam da ponovo zaigram pred navijačima", rekao je Hajdarević za zvaničnu stranicu kluba i dodao je:

"Ono što mogu obećati je maksimalno zalaganje na treninzima i utakmicama jer Željin grb i navijači to zaslužuju. Hvala stručnom štabu i rukovodstvu kluba na povjerenju, a o ostalom želim pričati na terenu", kazao je Hajdarević.

[poll]https://sportsport.ba/polls/preview/188[/poll]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Željezničar je Hajdarević odigrao 79 utakmica i postigao tri gola. U januaru ove godine prešao je u Boluspor, a ranije je igrao i za tuzlansku Slobodu.

Hajdarević je prošao omladinske selekcije Olimpika i Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.