Ivković: Naši mladi igrači su možda malo "zeleni" da dobiju ovakvu utakmicu

Željezničaru bod u Bijeljini

Ivković: Naši mladi igrači su možda malo "zeleni" da dobiju ovakvu utakmicu

Endin Čaušević

Radnik i Željezničar večeras su odigrali utakmicu bez golova u okviru 6. kola Premijer lige BiH.

Plavi s Grbavice su bili nešto bolji u prvom poluvremenu i imali su nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

U drugom dijelu nije toliko uzbuđenja, ali je Radnik u 94. minuti mogao do pobjede kada je prečka spasila goste nakon pokušaja Gogića.

Nakon utakmice izjavu za Moja TV dao je i trener gostujućeg tima Tomislav Ivković.

"Vrlo čvrsta i tvrda utakmica na teškom terenu protiv protivnika koji je maksimalno agresivan na terenu koji nije baš za neku lijepu igru. Čestitke ekipi domaćina i našim mladim igračima koji su možda malo zeleni da dobiju ovakvu utakmicu. Prvo poluvrijeme smo bili bolji i trebali smo to riješiti nekim golom i vjerovatno bi meč otišao u drugom smjeru. Bod za ovu mladu ekipu na ovakvom terenu mislim da je ok i realan rezultat", rekao je Ivković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na naredno kolo i meč protiv Slobode.

"To je utakmica stari znanaca, derbi koji je svima poznat. Nogometni naboj, pun stadion i idemo dalje", dodao je trener Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!!
1 6
Ende
Joj ove ofirne price o mladim momcima, o zeljinoj djeci ... u prvih 11 ni jedan iz zeljine skole, a nista ni mladji nisu od drugih klubova u ligi, nema para svi su se okrenuli mladim igracima isto kao i vi, ne zato sto zele, nego sto moraju.
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi