Haris Hajdarević se vraća u FK Željezničar

Povratak na Grbavicu

Haris Hajdarević se vraća u FK Željezničar

M. Šljivak

FK Željezničar će u narednim danima dobiti novo pojačanje.

Novi član tima sa Grbavice postat će 22-godišnji veznjak Haris Hajdarević koji se u redove Plavih vraća nakon nekoliko mjeseci u Turskoj.

Hajdarević je raskinuo ugovor sa ekipom Boluspora. Odlučio se vratiti u Bosnu i Hercegovinu i u narednih nekoliko dana će se pridružiti treninzima Željezničara.

Kako saznaje SportSport.ba, sjajni veznjak je na vrijeme završio sve oko raskida saradnje sa turskim timom. To je obavljeno prije kraja prelaznog roka u Bosni i Hercegovini i to znači da će ga Željezničar bez problema moći registrovati kao novog igrača čim se završi sva potrebna papirologija oko registracije.

Hajdarević je prošao omladinske selekcije Olimpika i Željezničara, a jedno vrijeme je igrao na posudbi u tuzlanskoj Slobodi.

Po povratku na Grbavicu igrao je zaista odlično u dresu Plavih, a to mu je na kraju donijelo transfer u turski Boluspor.

U turskom timu nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna i odlučio je da se vrati u Bosnu i Hercegovinu i da ponovo obuče dres Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saradnja sa Plavim trebala bi trajati u narednih godinu dana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavivozdobarskroz
Radilica. Tehnicki nije nesto ali momak trci i zna sta je Zeljo. Dobrodosao Hare.
26 0
user1613662710
Extra pojacanje trci za trojicu u sredini,treba nam ovakav igrac u ovo vrijeme
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi