Uplaće novac od transfera Kovačevića

Sarajevo riješilo dugovanja, uskoro će svi biti registrovani!

Edmir Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u narednom periodu, odnosno u ostatku sezone bit će jači za nekoliko igrača.

Bordo tim je dobio novac od transfera Vladana Kovačevića u poljski Rakow, a onda izmirio dugovanja Poreskoj upravi, pa će sada krenuti u proceduru registrovanja stranih igrača.

Kako nam je saopšteno iz Sarajeva, očekuje se da proces bude brz za igrače kojima se dozvola produžuje, a to su Velkoski, Fanimo, Oremuš, dok će nešto više potrajati registarcija igrača koji su ovog ljeta došli, a to su Darko Lazić i Vicko Ševelj.

Nakon reprezentativne pauze Sarajevo će ugostiti ekipu Veleža i već tada možemo da očekujemo daleko jači sastav Bordo tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uostalom, i sam trener Goran Sablić moći će s klupe da vodi ekipu, a do sada to nije bio slučaj.

Tim s Koševa je nakon sedam odigranih kola treći na tabeli sa 13 bodova i ima tri boda zaostatka za liderom Tuzla Cityjem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.