Sarajevo se 'ogradilo' pred derbi: "Novi problem, Salčin ne može igrati"

Stigao na posudbu u FK Velež

Sarajevo se 'ogradilo' pred derbi: "Novi problem, Salčin ne može igrati"

S. Mlaćo
Zadovoljni u FK Velež odlaze na reprezentativnu pauzu.

Rođeni su sinoć savladali FK Leotar 2:1, te na svom kontu imaju deset bodova ali i utakmicu manje.

Feđa Dudić je nakon meča govorio o igri svog tima, a dotakao se i novajlije Đanija Salčina koji je stigao na posudbu iz FK Sarajevo. U dva meča Salčin je pokazao da će itekakko moći da pomogne Rođenima.

“Salčinova prirodna pozicija je iza napadača, mislim da tu može najviše da pruži. Danas je bio malaksal, bilo je upitno da li će početi, ali imao je veliku želju. Rizikovao je svoje zdravlje da pomogne ekipi i čestitam mu. U Sarajevu je igrao na pozicijim lijevog bočnog, ali mislim da je to njegova sekundarna pozicija. Primarne su igre prema naprijed“, kazao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Velež dočekuje Sarajevo, a Salčin neće biti u kombinaciji. Bit će to problem za Dudića s obzirom na probleme sa igračima sa zaštićenim godištem.

“Novi problem. Salčin ne možete igrati, tako stoji u ugovoru. Opet ćemo nešto izmišljati, nemamo sreće sa mladim igračima“, dodao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hotonjskimaher
Fala kurcu da i nasa upravo uradi nesto pametno
21 1
Stanley
Pametno
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi