Hrvatskog prvaka čeka veliki izazov

Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Samir Mlaćo
Derbi Hajduka i Dinama koji je trebao biti odigran 19. septembra na Poljudu je odgođen.

Potvrdio je to HNS, a radi se o zahtjevu Dinama jer tri dana prije Modri igraju duel protiv West Hama u okviru 1. kola Europa lige.

Derbi će tako biti odigran u prvom slobodnom narednom terminu.

"GNK Dinamo je 7. rujna pismeno zatražio odgodu utakmice Hajduk - Dinamo zbog nastupa u grupnoj fazi Europa lige. Sukladno odredbama članka 4. Propozicija natjecanja HT Prve lige klub koji se plasira u grupnu fazu UEFA natjecanja ima pravo na još jednu odgodu utakmice tijekom jeseni ukoliko već u kvalifikacijskom dijelu nije imao dvije odgode", stoji u saopštenju HNS-a.

Dinamo je već ranije odgodio meč protiv Istre, a na tabeli dijeli prvo mjesto sa Rijekom, Hajdukom i Osijekom, ali ima i utakmicu manje, kao i Rijeka.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.