Počinje avantura u Bešiktašu

Pjanić se odmah uklopio, fotografija s prvog treninga to potvrđuje

Admin Čaušević

Jednosezonska avantura u Bešiktašu za Miralema Pjanića je zvanično počela danas. 

Nakon kratkog boravka radi ljekarskog pregleda i potpisa ugovora Pjanić se u Istanbul vratio u srijedu te će na Bosforu biti do kraja sezone.

Bh. reprezentativac se danas priključio novim saigračima, te je obavio prvi trening u sklopu priprema za subotnji susret protiv Yeni Malatyaspora.

Sluteći po prvim fotografijama 31-godišnji veznjak je imao odličnu dobrodošlicu, a ne treba puno pogađati s kim se najviše družio.

Moglo bi se reći da je Pjanića s novim timom i kolegama upoznao Domagoj Vida, dugogodišnji reprezentativac Hrvatske koji za prvaka Turske nastupa od 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vida je i u odličnim odnosima sa drugim bh. reprezentativem u Bešiktašu, Ajdinom Hasićem koji se trenutno oporavlja od povrede.

Prema informacijama iz Turske Pjanić bi prvi minute mogao upisati za vikend, a prvi pravi izazov ga čeka u srijedu kada Bešiktaš u Ligi prvaka dočekuje Borussiju Dortmund.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.