Pjanić ima odlično društvo u Bešiktašu: Ovo je ekipa kojom turski šampion raspolaže
Foto - Besiktas FC

Složena je jako dobra ekipa

Pjanić ima odlično društvo u Bešiktašu: Ovo je ekipa kojom turski šampion raspolaže

Midhat Šljivak

Turski šampion Bešiktaš složio je itekako dobar tim za ovu sezonu.

Istanbulski velikan uspio je završiti nekoliko sjajnih transfera u ljetnom prelaznom roku, a svakako je najzvučnije me bh. veznjak Miralem Pjanić.

Pored Pjanića koji je stigao na posudbu iz Barcelone, istanbulski tim je jači i za Rachida Ghezzala, Michyja Batshuayija, Valentira Rosiera i Alexa Teixierru.

Ovako izgleda ekipa kojom raspolaže turski klub u ovoj sezoni:

Trener Sergen Yalcin dobio je zaista sjajna pojačanja za novu sezonu u kojoj crno-bijeli brane naslov prvaka, a vidjet ćemo šta ekipa može napraviti u Ligi prvaka.

Oglasi

Bešitkaš je u grupi sa Sportingom iz Lisabona, Ajaxom i Borussijom iz Dortmunda, protiv koje otvaraju takmičenje na svom terenu 15. septembra.

"Ko je doveo Pjanića ako nisam ja? Ja sam lično razgovarao sa njim"

Iskusni veznjak stigao je na posudbu iz Barcelone, a sinoć je kao velika zvijezda dočekan od strane navijača istanbulskog kluba.

Zasluge za dolazak Pjanića na sebe je preuzeo trener Bešiktaša Sergen Yalcin, koji je opisao dešavanja u ovom transferu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Ko ga je doveo ako nisam ja? Ja sam ga kontaktirao. Ja sam sa njim obavio razgovor putem Face Timea", rekao je Yalcin i dodao je:

"Bio sam veoma uzbuđen i sretan kada je rekao da želi doći. Pitao sam ga i o određenim natpisima da ne želi doći. Rekao je da su to gluposti", rekao je Yalcin.

Top Komentari

Matic
Jel Pjanic musliman? Cudno mi da nosi onoliki mjesec i zvijezdu na prsima. Sta je rec?
2 9
Malmi_Suomi
Gledaj POLU MJESEC I ZVIJEZDU @Svojprisebi gledaj kako je lijepa na crvenoj boji ti TURSKI otpadu.
Tebi je brat @Zgembic apaurin hahahahaha.
Pjanić brat sada sa tespihom u ruci?
TOBEJARABI....
Sve je to Ok!
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi