Bez golova na Pecari

Ivanković nakon Željezničara: "Gol kao da nam je začaran u ovom prvenstvu"

Endin Čaušević

Široki Brijeg je na svom terenu večeras remizirao protiv Željezničara u meču osmog kola Premijer lige.

Oba tima imali su nekoliko dobrih šansi u prvom dijelu, a junak domaćih bio je Miškić koji je imao par sjajih odbrana.

U drugom dijelu nije bilo nekih izglednijih šansi, te je ostalo 0:0.

Nakon meča svoj komentar dao je i trener Širokog Brijega, Jure Ivanković, koji je nezadovoljan zbog loše realizacije svog tima u napadu.

"Imamo velikih problema s realizacijom ne samo danas nego i prethodne utakmice. Fali nam taj kvalitet u završnici. Prvo poluvrijeme smo bili slabi u organizaciji igre što je Željezničar mogao da kazni, ali nekako smo to priveli kraju bez primljenog gola. U drugom dijelu to je bilo dosta dobro. Imali smo par dobrih akcija i situacija, ali jednostavno gol kao da nam je začaran u ovom prvenstvu", kaže Ivanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na naredno kolo kada Široki gostuje u Banjaluci kod Borca.

"Svaka utakmica je na svoj način teška tako i da u Banjaluci. Dobro ćemo se odmoriti i analizirati gdje smo griješili i pokušati se spremiti za borac i napokon pokušati upisati tri boda jer s ovom računicom jednostavno nećemo daleko dogurati", dodao je u izjavi za Moja TV.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.