Sporan transfer mladog igrača od ljeta

Predstavnici Celte sinoć nisu htjeli biti u VIP loži, neke stvari Realu jednostavno ne praštaju

Edmir Škorić

Nijedan predstavnik Celte nije jučer želio da bude u VIP loži stadiona Santiago Bernabeua.

Čelništvo galicijskog kluba tradicionalno prisustvuje ovakvim utakmicama i dolazi u VIP ložu kada gostuje Realu na kultnom Bernabeu, no ovaj put to nije bio slučaj, iako su ih ljubano pozvali domaćini.

Kako je javio Radio Estadio, Celta se osjeća prevarenom od strane Reala nakon što su moćnici La Lige ovog ljeta od njih potpisali 12-godišnjeg talenta Bryana Bugarina.

Dodaje se kako Celta nije zadovoljna načinom na koji je Real "ukrao" talentovanog igrača, pa su predstavnici ovog kluba odbili poziv da budu gosti u VIP loži zajedno sa glavnim ljudima madridskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se same utakmice tiče, Real je slavio protiv Celte s 5:2 iako su gosti prethodno vodili 1:0 i 2:1.

Real je s tri pobjede i sa 10 bodova lider na tabeli nakon četiri kola, dok je Celta u opasnoj zoni i ima samo jedan bod.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.