Potvrdili iz Bayerna

Kingsley Coman završio na operaciji zbog srčanih problema

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayerna prije nekoliko dana pobijedili su Barcelonu u meču Lige prvaka, a minutažu je upisao i Kingsley Coman.

Coman je ušao u igru u drugom poluvremenu i upisao je nastup protiv Barcelone, ali samo nekoliko dana kasnije završio je u bolnici zbog srčanih problema.

U Bayernu su već neko vrijeme pratili zdravstveno stanje ovog fudbalera jer su shvatili da ima problema s otkucajima srca.

Nakon što je zaključeno da Coman pored normalnog rada srca ima i manji otkucaj koji mu je stvarao problem i ostavljao ga bez daha odlučeno je da ide na operaciju.

Iz minhenskog kluba su potvrdili da je Coman imao jučer manju operaciju i da se dobro osjeća. Jasno je da neće igrati sutra protiv Bochuma, te se još uvijek ne zna tačan datum njegovog povratka na teren.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Coman je jučer imao manju operaciju. Njegovi otkucaji srca nisu bili pravilni jer je imao dodatni mali otkucaj koji mu je pravio problem. U trenutku bi ostao bez daha. U klubu su pratili njegovo stanje i zaključili su da mora na operaciju", rekao je danas Julian Naglesmann.

Coman je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao ukupno četiri utakmice u svim takmičenjima za Bayern.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.