Mirvić u društvu Jasmine Suljović

Novi predsjednik kluba

Počela Skupština FK Sarajevo, u hotel Ibis stigao i Ismir Mirvić

Edmir Škorić

Skupština Fudbalskog kluba Sarajevo počela je danas u 14 sati u hotelu Ibis na Ilidži.

Očekuje se da dođe do promjena unuta Upravnog i Nadzornog odbora kluba, a sve bi trebalo biti potvrđeno upravo na Skupštini koja je počela.

Damir Kasum je prije tri dana objavio kako napušta funkciju predsjednika FK Sarajevo, dok su najavljeni i odlasci Hajrudina Kapetanovića i Elvira Lemeša.

Novi predsjednik kluba i član nove Uprave bordo tima trebao bi da postane Ismir Mirvić, američki investitor koji će bti jedan od ulagača u klub uz Vicennta Tana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mirvić je stigao u Sarajevo i on se danas pojavio na Skupštini, a planirano je da se i obrati članovima iste. Američki biznismen bh. korijena ujedno je dioničar u desetak firmi. Imao je želju da dođe i da lično upozna svoje saradnike u FK Sarajevo, članove stručnog štaba, te i same igrače.

Nije poznato kada će napustiti glavni grad BiH, ali mogao bi se u srijedu pojaviti na Koševu u derbiju protiv Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.