Dva meča u utorak, 10. kolo bit će kompletirano derbijem na Koševu u srijedu navečer

Dosta uzbuđenja pred nama

Dva meča u utorak, 10. kolo bit će kompletirano derbijem na Koševu u srijedu navečer

E. Škorić

U utorak i srijedu na programu su utakmice 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kolo će početi susretom na Tušnju između Slobode i Posušja. Meč će početi u 18 sati, a favorit u ovom duelu svakako će biti domaća Sloboda.

Istog dana od 20:10 sati u Mostaru se igra derbi između Veleža i Borca, što je svakako jedna od zanimljivijih utakmica u kolu koje slijedi.

Četiri meča na programu su u srijedu. Naravno, u centru pažnje je sarajevski derbi koji će se od 20:30 sati odigrati na stadionu Koševo, čime će biti kompletirano 10. kolo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije toga od 18 sati sastaju se Radnik i Zrinjski, te Široki Brijeg i Tuzla City. Prvi meč u srijedu odigrat će Leotar i Rudar od 16 sati.

Skoro svi mečevi bit će na malim ekranima, izuzev duela u Trebinju. Derbi će prenositi Arena Sport, kao i mečeve u Bijeljini i Mostaru, dok će duele s Pecare i sa Tušnja prenositi Moja TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Koliko ce pitara biti na Kosevu opet 1500, jedno 200 na sjeveru hahahahah??
10 5
Iunutraje
Što su stavili srijedu ?? Što nisu stavili neradni dan da fino ispunimo i Manijaci i Horde stadion i napravimo vrhunsku atmosferu,ipak je to najveći derbi u BiH.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi