Novi trener Goražda

Darko Vojvodić ima novi klub

Edmir Škorić

Proslavljeni bh. trener Darko Vojvodić preuzeo je ekipu Goražda.

Nakon što se sastao sa ekipom BFK Simm-Bau Vojvodić nije dugo čekao na novi angažman. Ostat će u Prvoj ligi Federacije BiH, ali će s klupe voditi ekipu Goražda.

Podsjetimo da je Vojvodić nakon samo jednog kola na početku ove sezone napustio Simm Bau, a prije toga vodio je mnoge klubove u BiH.

Radio je kao trener zvorničke Drine, tuzlanske Slobode, Radničkog iz Lukavca, GOŠK-a, Slavije, gradačačke Zvijezde, Simin Hana, Borca, Olimpika...

Ekipa Goražda dobro je počela novu sezonu te je trenutno šesta na tabeli sa devet bodova, a Vojvodić bi trebao debitovati predstojećeg vikenda u utakmici 7. kola protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.