Trener Radnika nakon Zrinjskog

Jagodiću se želja ostvarila: Drugačije nismo mogli igrati

M. Šljivak

Radnik je u 10. kolu Premijer lige BiH ostvario prvu pobjedu ove sezone.

U Bijeljini je savladan Zrinjski sa 1:0, a trener domaćeg tima Vlado Jagodić je presretan zbog trijumfa njegovog tima.

Radnik se branio svih 90 minuta. Uspjeli su zabiti rani gol i prednost su sačuvali. Jagodić ističe da se protiv Zrinjskog drugačije ne može igrati.

"Moram reći da je jedino ovako se moglo igrati protiv Zrinjskog i imati dozu sreće. Danas smo imali sreće i opet kažem da nismo mogli igrati nikako drugačije. Bili bismo zadovoljni i sa neriješenim rezultatom", rekao je Jagodić i nastavio je:

"Moji momci su presretni, napokon smo došli do pobjede, a zaslužili smo to prije. Osmijeh na licima mojih igrača mi daje optimizam za dalje. Igru ne treba gledati".

Osvrnuo se i na navijače koji su danas odlučili bojkotovati utakmicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Žao mi je što nema navijača. Trebali su doći da bodre ekipu. Sa njima smo još jači", rekao je Jagodić.

Radnik u narednom kolu gostuje u Prijedoru ekipi Rudara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.