Slavio se tirjumf protiv gradskih rivala

U svlačionici Sarajeva sinoć je bio potpuni delirijum

Haris Zilić

FK Sarajevo je u gradskom derbiju u okviru desetog kola Premijer lige BiH savladao FK Željezničar rezultatom 2:0.

Golove za Bordo tim postigli su Ahmetović i Bodul, a po završetku meča nastupilo je veliko slavlje igrača i navijača na stadionu Koševo.

Slavlje se nastavilo i u svlačionici Bordo tima, gdje su fudbaleri proslavili trijumf uz hit "jutro je" i još jednom pokazali koliko im znači trijumf protiv gradskih rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tim Sarajeva neće imati puno vremena za slavlje jer ih već za vikend u 11. kolu Premijer lige BiH očekuje derbi u Banja Luci protiv aktuelnih prvaka ekipe Borca.

Tirjumfom protiv Željezničara Bordo tim je ulovio priključak za vrhom tabele obzirom da je vodeći dvojac Zrinjski i Tuzla City u vandrednom desetom kolu doživio poraze. Zrinjski je poražen od Radnika sa 1:0, a Tuzla City od Širokog Brijega sa 2:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.