Borac dočekuje Sarajevo

Mujić ne sudi duel u Banja Luci: Delegiran novi arbitar

Haris Zilić

Derbi duel 11. kola Prmijer lige BiH igraju sutra (subota 25.9.) Borac i Sarajevo.

Prvobitno je ovaj meč trebao suditi Elvis Mujić za Banovića, međutim arbitar je obavijestio čelnike NFSBiH i Komitet za suđenje da ne želi suditi utakmicu zboog raznih pritisaka i prijetnji koje je dobio posljednjih dana.

Prema posljednjim informacijama sutrašnji duel Borca i Sarajeva sudit će Antoni Bandić iz Gruda.

Bordo tim u ovaj duel ulazi nakon trijumfa u gradskom derbiju protiv Željezničara rezultatom 2:0, dok je duel Veleža i Borca prekinut nakon što su navijači Veleža utrčali na teren nezadovoljni suđenjem Sabrije Topalovića, pa je taj meč registrovan rezultatom 0:3 u korist banjalučkog tima koji je u trenutku prekida imao prednost od 0:2.

Utakmica u Banja Luci na Gradskom stadionu igra se sutra (subota 25.9.2021.) sa početkom u 19 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.