Trener FK Borac za SportSport.ba

Miljanović: Ova utakmica će mi ostati u sjećanju, Stupčanica nas je pošteno namučila

M. Šljivak

Borac je u Kupu Bosne i Hercegovine savladao Stupčanicu u Olovu rezultatom 3:1.

Atmosfera na stadionu bila je zaista fenomenalna, a Borac je na kraju uspio izaći kao pobjednik iz ovog duela.

Trener gostiju Nemanja Miljanović je za SportSport.ba dao komentar ovog meča. Zadivljen je atmosferom u Olovu.

"Najljepši na utakmici bio je ovaj ambijent. Dočekali su nas fenomenalno, publika je bila perfektna i to mi je ostalo u sjećanju", rekao je Miljanović.

O samoj utakmici trener Borca je istakao:

"Stupčanica nas je pošteno namučila. Utakmica je bila dosta izjednačena, škakljivo je bilo do samog kraja. Najbitnije je da smo prošli dalje, malo smo i izmoreni, ali pobjeda je najbitnija. Domaćinu čestitke na svemu".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Naredni izazov za Borac je FK Željezničar u Premijer ligi BiH. Miljanović ističe da će njegov tim ići na pobjedu.

"Igramo kući i svaku utakmicu na domaćem terenu idemo na pobjedu. Bilo bi fenomenalno da osvojimo tri boda i da krenemo ka vrhu tabele pred pauzu koja slijedi", dodao je trener Borca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.