FOTO - EPA

Zabio je za veliku pobjedu

Ronaldo potpuno iskreno o svojoj igri protiv Villarreala

Adnan Beganović

Manchester United je u 2. kolu Lige prvaka teže od očekivanog na Old Traffordu savladao Villarreal (2:1).

Nakon poraza na otvaranju Lige prvaka Crveni Vragovi su "morali" dobiti Villarreal, no pobjeda im je "visila" u zraku sve do 95. minute.

A, onda se ponovo, po ko zna koji put, kada je najpotrebnije "ukazao" Cristiano Ronaldo koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostujuće ekipe i pogodio je za veliko slavlje navijača na Teatru snova.

Donio je Ronaldo tako velika tri boda Unitedu, a dan nakon meča je iskreno istakao da nije pružio baš najbolju partiju.

Rekao je, po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, da ponekad igra odlično ali ne postigne pogodak, a da nekada njegova igra nije na visokom nivou, no uspije pogoditi.

"Jako sam sretan. Sinoć nisam igrao najbolju utakmicu, nisam igrao baš najbolje. Ali ponekad igram dobro i ne zabijam. Sinoć sam igrao tako-tako i zabio", izjavio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vrlo je važno što smo pobijedili. Znali smo da će biti teško proći u sljedeću fazu ako ne osvojimo bodove u ovoj utakmici. Sada je sve moguće, put nam je otvoren i vjerujemo da ćemo ići dalje ”, dodao je Ronaldo.

Podsjetimo, nakon dva odigrana kola na čelu grupe F nalazi se Atalanta sa četiri osvojena boda, Young Boys i United imaju po tri, a Villarreal jedan osvojeni bod.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.