Očito nije očekivao da će meč početi s klupe

Kamere snimile Ronalda dok je izlazio s terena, a on nije mogao sakriti koliko je razočaran

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda remizirali su danas na svom terenu protiv Evertona (1:1) u meču sedmog kola Premiershipa.

Crveni đavoli su do prednosti stigli u 43. minuti utakmice kada je Martial pogodio za 1:0, ali je Everton u 65. minuti došao do 1:1 kada je mrežu domaćih zatresao Townsend.

Cristiano Ronaldo je meč počeo s klupe što je bilo iznenađenje za navijače Uniteda, te je šansu dobio u posljednjih pola sata.

Ipak, ovaj put Portugalac nije uspio da postigne novi gol i donese pobjedu svom timu, a nakon meča bio je itekako razočaran rezultatom.

Dok je išao ka tunelu kamere su snimale Ronalda koji nije krio frustracije zbog današnjeg rezultata.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, engleski mediji odmah su počeli špekulisati da je Ronaldo ponajviše bio ljut što ga je Old Gunnar Solskjaer ostavio na klupi u današnjoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.