Oglasili se saopštenjem

Mostarski klub istupio iz Premijer lige

Haris Zilić

Mostar je ostao bez jednog premijerligaša.

HRK Katarina istupio je iz Premijer lige BiH za rukometašice, a klub se oglasio saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

"Nakon odluke Upravnog odbora Kluba, obavještavamo vas da HRK Katarina istupa iz natjecanja Premijer liga BiH za žene. Konačna odluka je donesena na osnovu saznanja da nismo mogli u zadanom roku ispuniti obveze prema Rukometnom savezu, po odlukama Upravnog odbora RS BiH, odnosno suspenziji kluba radi duga.

Svim klubovima i rukometnim radnicima želimo svaku sreću i puno uspjeha u njihovom radu, a javnost ćemo detaljnije o svemu upoznati službenim priopćenjima.

Našu natjecateljsku aktivnost nastavit ćemo u Prvoj ligi Herceg-Bosne", stoji u saopštenju bivšeg osvajača Kupa BiH i ekipa koja je igrala osminu finala Kupa pobjednika Kupova protiv slavnog Larvika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.