U nedjelju "bitka" za Mostar: Duel Zrinjskog i Katarine vrijedan "šest bodova"

Oba tima u borbi za opstanak

U nedjelju "bitka" za Mostar: Duel Zrinjskog i Katarine vrijedan "šest bodova"

H. Zilić

U nedjelju 7. marta 2021. godine s početkom u 17 sati u dvorani Bijeli brijeg u Mostaru duel 14. kola PLBiH za rukometašice odigrat će Zrinjski i Katarina.

Ovo će biti veoma značajna utakmica za oba tima, a možda i rezultatski najbitnija utakmica u historiji duela ova dva tima.

Ekipa koja slavi u nedjelju napravit će veliki korak prema opstanku u PLBiH, a bit će i "šefice" u gradu bar do narednog ogleda.

Zrinjski i Katarina su kroz historiju odigrali veliki broj evropskih mečeva pod zastavom BiH, osvojili su veliki broj trofeja, a sada sa mladim igračicama stvaraju neke nove generacije za budućnost.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Nakon 13 odigranih kola Zrinjski je deveti sa pet bodova, Katarina je poziciju ispod sa četiri boda. U zoni ispadanja je Goražde, koje ima također četiri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi