Nadaju se dobrom odazivu

FK Velež obradovao navijače pred derbi sa Zrinjskim

S. Mlaćo
Premijer liga se nastavlja u petak. Velež će  derbiju ugostiti Zrinjski, a zbog kazne NS BiH prema Rođenima, susret će biti odigran bez publike.

Ipak, navijači žele pomoći rad kluba, pa će FK Velež u prodaju pustiti donatorske ulaznice.

Svakako će to svima biti i lijepa uspomena sa mostarskog derbija.

Na zahtjev naših vjernih navijača koji po ko zna koji put žele da pokažu svoju ljubav prema voljenom Klubu, u prodaju su puštene donatorske karte za utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i HŠK Zrinjski, koja je na programu u petak, 15.10.2021. godine u 17h na stadionu Rođeni.

Od danas se donatorske karte mogu kupiti putem web shopa koji se nalazi na službenoj stranici, a od sutra (utorak, 12.10.2021.) od 11h iste će se moći kupiti i u prostorijama Kluba u Cernici“, stoji u objavi FK Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karte je moguće kupiti i putem zvanične stranice kluba, a u Veležu se nadaju dobrom odazivu vjernih navijača.

“Zato Vas ovim putem pozivamo da još jednom pokažemo da smo Klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa. Podržimo Rođene u njihovoj, odnosno našoj zajedničkoj borbi, te kupovinom donatorske karte pokažimo da smo jedinstveni i da idemo zajedno do kraja“, istakli su iz FK Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.